BAGELS & BEANS AMSTERDAM BOS EN LOMMERWEG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 133 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Amsterdam Bos en Lommerweg. Meer weten? Ontdek meer

6 apr 2024 om 16:11 verkeerde bagel gekregen en lang wachten
21 mrt 2024 om 18:13 Ik had het besteld dat het op 16.00 uur zou komen precies op tijd en het was grandioos heerlijk chapeau
5 mrt 2024 om 14:49 Prima als altijd, Bagel met gegrilde groenten was zelfs extra goed belegd vandaag. Alleen.. waarom zat er jus d’orange in mijn wortelsap?
13 feb 2024 om 16:45 Uitstekend. De bagels waren lekker warm en de ijskoffie was ook top! Bezorger was verder heel vriendelijk.
19 jan 2024 om 16:28 Verrassende fijne salade. Goed gevuld, vers en zonder granen dus glutenvrij!
23 dec 2023 om 16:35 Eigenlijk begrijp ik de 3,3 sterren niet want ik ben zeer tevreden! Niet altijd is alles perfect maar ik heb wederom een lekkere warme bagel ontvangen, en dat zonder bezorgkosten en laag minimum bestelbedrag, ik vind t een aanrader. Fijne feestdagen!
3 dec 2023 om 13:01 Verkeerde bestelling ontvangen, gebeld en ze zouden het regelen. Ik heb nog drie keer terug gebeld en werd steeds weggedrukt. Niks geregeld dus, ontzettend slechte service.
18 nov 2023 om 11:49 The food was warm when it arrived and tasted great! Also, faster delivery than expected.
14 nov 2023 om 17:06 Mijn eten is gewoon op straat gezet! Kan gewoon niet
10 nov 2023 om 17:12 Goed gemutste bezorger ondanks de stromende regen, de bagel (die nog warm was) was heerlijk en iemand had ook nog een leuke tekening gemaakt in de verpakking. Top!
14 okt 2023 om 22:35 Unfortunately this time was a disappointment. The bagel was stale and the vegan chicken was tasteless, cold and dry…
26 sep 2023 om 12:51 Brood was helemaal sompig. Ik vroeg extra saus en kreeg saus met brood. Niet te doen.