BAGELS & BEANS AMSTERDAM BOS EN LOMMERWEG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 138 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Amsterdam Bos en Lommerweg. Meer weten? Ontdek meer

10 jun 2024 om 12:12 When I ordered it was up to 55 minutes waiting time and I always already cool with it but almost 2 hours waiting is insane. Other than that the food was GREAT! Thanks!
7 jun 2024 om 15:55 Prim
25 mei 2024 om 1:57 2 uur gewacht op 1 bagels een ijskoffie met 100liter siroop en 1 kleine aardbeiensap, wat meer op een bakje saus leek.Om 12.24 besteld en de bezorger kwam 14.15,das geen lunch meer!En een kleine aardbeiensap,zeg gerust bakje aarbeiensaus.
16 mei 2024 om 15:16 Niet vers salade, avocado ontbreekt, klein juice, terwijl groot besteld, 25 euro betaald voor niks.
28 apr 2024 om 16:33 2 uur tussen bestellen en bezorgen. Waardeloos.
6 apr 2024 om 16:11 verkeerde bagel gekregen en lang wachten
21 mrt 2024 om 18:13 Ik had het besteld dat het op 16.00 uur zou komen precies op tijd en het was grandioos heerlijk chapeau
5 mrt 2024 om 14:49 Prima als altijd, Bagel met gegrilde groenten was zelfs extra goed belegd vandaag. Alleen.. waarom zat er jus d’orange in mijn wortelsap?
13 feb 2024 om 16:45 Uitstekend. De bagels waren lekker warm en de ijskoffie was ook top! Bezorger was verder heel vriendelijk.
19 jan 2024 om 16:28 Verrassende fijne salade. Goed gevuld, vers en zonder granen dus glutenvrij!
23 dec 2023 om 16:35 Eigenlijk begrijp ik de 3,3 sterren niet want ik ben zeer tevreden! Niet altijd is alles perfect maar ik heb wederom een lekkere warme bagel ontvangen, en dat zonder bezorgkosten en laag minimum bestelbedrag, ik vind t een aanrader. Fijne feestdagen!
3 dec 2023 om 13:01 Verkeerde bestelling ontvangen, gebeld en ze zouden het regelen. Ik heb nog drie keer terug gebeld en werd steeds weggedrukt. Niks geregeld dus, ontzettend slechte service.